ამობეჭდვის თარიღი: 16.05.2025 05:14:44
კატეგორია: იჯარა(შენობა ნაგებობა)
გაყიდვის ტიპი: ელექტრონული აუქციონი
დასახელება:ილია ჭავჭავაძის სახელობის N23 საჯარო სკოლა
განაცხადის #:49994EQU28055616
აუქციონის #: 49994
ლოტის #: 280556
დაწყება/დასრულება: 04/03/2016 13:00 - 09/03/2016 13:00
ლოტის სტატუსი: გაყიდული
ფასის ისტორია: 268 ბიჯი
საგარანტიო თანხა: 1200GEL
დასრულების დრო: 09.03.2016 13:48:00
გაყიდვის ფასი : 15520.0000 GEL
საწყისი ფასი: 4800 GEL
ვაჭრობის ბიჯი : 40 GEL
ინფორმაცია გამყიდველზე

დასახელება: სსიპ ილია ჭავჭავაძის სახელობის ქალაქ თბილისის # 23 საჯარო სკოლა
მისამართი: ძველი თბილისი / უზნაძის ქ. 59
ტელეფონი: 971-
თვისებები
გათბობა+აივანი-
ლოჯი-TV-
ცხელი წყალი-კვადრატულობა(მ²)121.22
წყალი და კანალიზაცია-ტელეფონი-
ინტერნეტი-პარკირება-
ლიფტი-ბუხარი-
ქვეყანასაქართველოქალაქითბილისი
Rs რუკის მხარდაჭერა-ელექტრო მომარაგება-
ბუნებრივი გაზი-შენობის პროექტიარასტანდარტული
შენობის მდგომარეობაძველი გარემონტებულიქუჩა(დასახელება/ნომერი)უზნაძის ქ. N59
სათავსო-სარგებლობაში გადაცემის ვადა3 წელი
;
აღწერილობა
აღწერილობა

იჯარით გაიცემა სკოლის ნახევარსარდაფში მდებარე 121,22 კვ/მ ფართი ბუფეტის ფუნქციონირების მიზნით. 

პირობა

 1.  ბუფეტის ტერიტორიაზე დამონტაჟებულია წყლის მრიცხველი.  მოიჯარე ვალდებულია მოახდინოს ელექტრო -მრიცხველის განმხოლოება. მოიჯარე ვალდებული იქნება იზრუნოს მრიცხველების გამართულად მუშაობაზე, გადაიხადოს კომუნალური გადასახადები დროულად და მრიცხველების ჩვენების შესაბამისად.

 2.  სასკოლო კვების ორგანიზებისას გათვალისწინებული უნდა იქნეს ბავშვთა კვების თავისებურებასთან დაკავშირებული შემდეგი შეზღუდვები:

 არ დაიშვება ძირითად საკვებად კონსერვების გამოყენება (მაგ.: კონსერვირებული სუპი, კონსერვირებული ხორციანი კერძები). ისინი შესაძლებელია გამოყენებულ იქნეს კერძის ერთ-ერთ შემადგენელ ნაწილად (მაგ.: სალათების, ბუტერბროდების, სუპების მომზადებისას);

 ბავშვებისთვის დასალევად გამოიყენება მხოლოდ პასტერიზებული რძე. ნედლი რძის გამოყენება შესაძლებელია თერმულად დამუშავებულ საკვებში;

არ დაიშვება:

 სოკო

 კრემიანი ნამცხვრები და ტორტები

 მაკარონი ხორცის ფარშით;

 კვერცხი ბავშვებს მიეწოდება მხოლოდ თერმულად დამუშავებული სახით;

 საკვების მომზადებისას უპირატესობა ენიჭება მცენარეული ზეთების გამოყენებას;

 დესერტად არ უნდა გაიცეს კანფეტი ან შოკოლადი, ხოლო საღეჭი რეზინის რეალიზება დაუშვებელია.

 მიზანშეწონილი არ არის ისეთი უალკოჰოლო სასმელების გამოყენება, რომლებიც შეიცავს შემდეგ საკვებ დანამატებს: E102, E110, E122, E123, E124, E129, E151, E155, E180;

 საკვები რაციონიდან ამოღებულ უნდა იქნეს ისეთი პროდუქტები, რომლებიც გამდიდრებულია საკვები დანამატებით.

3. მოიჯარე ვალდებულია დაიცვას სანიტარულ-ჰიგიენური, ხანძარსაწინააღმდეგო ნორმები

4. მოიჯარე ვალდებულია ხელი არ შეუშალოს სასწავლო პროცესის მიმდინარეობას.

5. სსიპ სახელმწიფო ქონების ეროვნული სააგენტოს წერილობითი მოთხოვნიდან არაუმეტეს 2 კვირის ვადაში გაუქმებული იქნება საიჯარო ხელშეკრულება.

;